Individuele lessen voor volwassenen

Het is mogelijk bij Yoga Leerdam individuele lessen te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je om medische redenen eerst uit zou willen proberen of yoga iets voor je is, kan een individuele les uitkomst bieden. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om alleen les te krijgen. Regelmatig geeft Renske privé-yogalessen bij cursisten thuis of op de praktijk.

Individuele lessen voor zwangeren

Aanvullend aan de yogalessen, kun je individueel zwangerschapsbegeleiding krijgen. Tijdens de individuele zwangerschapsbegeleiding stem ik me volledig op jou en jullie wensen af. Op basis van een gesprek wordt een op jou afgestemd plan opgezet. Tijdens de één op één sessies wordt aandacht besteed aan hoe je weeën op kunt vangen, baringshoudingen, persweeën, overgave, ontspanning en alle onderwerpen die jij belangrijk vindt of meer over wilt weten.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid te kiezen voor partnerles waarin o.a. tips en massage-oefeningen voor de partner gegeven worden.

Wil je gebruik maken van zwangerschapsbegeleiding of meer informatie, neem dan contact met Renske op: tel. 06 - 15620780, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.